Voedselbos

MENU

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Na het verzamelen van de bestelling kun je je gegevens invullen, en geef je aan of de planten als postpakket verstuurd moeten worden, of dat je deze op de kwekerij komt ophalen. Bij planten hoeveelheden die in pakketten passen zijn de verzendkosten €12.50 per pakket. Grote bomen of struiken kunnen met behulp van een transportbedrijf geleverd worden, palletbezorging  vanaf €45,--.

Bestellingen onder de 35 euro kunnen alleen op de kwekerij zelf afgehaald worden.
   
Zodra wij de bestelling ontvangen hebben, controleren we of alles voorradig is en berekenen we de verzendkosten. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de bestelling, met eventuele wijzigingen. Wanneer je hier mee akkoord gaat, kun je naar ‘betalen' gaan.
   
Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd. 

Planten die per post verstuurd worden hebben exact dezelfde prijs en kwaliteit als planten die van de kwekerij gehaald worden. We zetten de planten klem in de doos met bamboestokken om te voorkomen dat de planten knakken of breken. 

Voorraden en seizoensgebonden leveringen: 
 
Het assortiment op de website is een indicatie van ons totale assortiment; hierin kunnen wijzigingen voorkomen.  
De planten zijn bijna allemaal uit eigen teelt en voor de voorraad hiervan geldt: op = op.  
De voorraad is op haar grootst vanaf september. We hebben dan de nieuwe oogst van het afgelopen zomerseizoen klaarstaan. Gedurende de herfst en winter is er veel verkoop en in het voorjaar geldt dan ook dat hoe later je komt, hoe meer er uitverkocht kan zijn.
   
Naast verkoop aan huis en via de website, leveren wij ook aan de groothandel.