Voedselbos

MENU

Advies & Ontwerp


Bent u van plan een voedselbos(je) aan te leggen maar twijfelt u over de geschikte soorten? Heeft u wel al globale inrichtingsideeën maar bent u niet zeker van uw ontwerp? 

Bij kwekerij Arborealis kunt u terecht voor advies en voor het laten ontwerpen van een voedselbos of eetbare tuin. Het ontwerpen van een voedselbos of eetbare tuin is een ontwerpproces dat we stap voor stap met u doorlopen. Bovendien is iedere situatie anders: er zijn allerlei persoonlijke en plaatsgebonden factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Het ontwerpen van een voedselbos of eetbare tuin is dan ook een ontwerpproces dat we stap voor stap met u doorlopen. We helpen u graag bij het ontwikkelen van uw eigen groene en eetbare stek! 

    Wat bieden wij ?    

Beplantingsadvies

Heeft u aardig groene vingers? Arborealis biedt u een uitgewerkt beplantingsadvies aan de hand van een locatiebezoek. Het ontwerp maakt u vervolgens zelf.

Ontwerp

Houd u erg van planten maar is het ontwerpen van een doordacht voedselbos of eetbare tuin een stap te ver?
Aan de hand van een inventariserend gesprek brengen we uw wensen wat betreft ruimtelijke opzet, soorten en gebruik in beeld. Ook bekijken we de mogelijkheden ter plekke voor wat betreft bodem en klimaat. Vervolgens maken we in overleg een plan van aanpak dat stap voor stap toewerkt naar een ontwerp met plantlijst, een stappenplan en eventueel een beheerplan. Hiermee kunt u in de praktijk aan de slag.
Een raming maakt de te verwachten ontwerp- en beplantingskosten inzichtelijk.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.


Uw naam

Telefoonnummer

E-mail adres

Opmerkingen

Spam beveiliging, vul het antwoord van de som in.

Hoeveel is 8 + 2