Voedselbos

MENU

Kom bij voorkeur je bestelling afhalen, ons minimumbestelbedrag voor verzendingen is tijdelijk verhoogd naar €150,--. Zie homepage. Tot 1 mei nemen we nog bestellingen aan om te versturen, tussen mei en september kunnen bestellingen uitsluitend worden afgehaald op de kwekerij. Op dit moment is de levertijd voor verzendingen ca 3 weken, afhaalbestellingen ca 1 week

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Na het verzamelen van de bestelling kun je je gegevens invullen, en geef je aan of de planten als postpakket verstuurd moeten worden, of dat je deze op de kwekerij komt ophalen. 

Let op: de inhoud van je winkelwagen blijft ca 4 uur lang actief en komt daarna te vervallen.
Het is niet mogelijk om zelf een account aan te maken, er wordt een account gemaakt bij het plaatsen van je eerste bestelling.

Onze grote voorkeur gaat uit naar plantbestellingen die afgehaald worden van de kwekerij. Het inpakken van postpakketten vraagt veel van onze spaarzame tijd, die wij liever besteden aan het KWEKEN van planten. In verband met de grote hoeveelheid bestellingen, meer dan wij kunnen verwerken, hanteren wij dit voorjaar een TIJDELIJK minimum bestelbedrag van €150,- per zending. Bestellingen onder de €150,- kunnen alleen afgehaald worden.

De verzendkosten voor een pakket tot 23 kg binnen Nederland bedragen €12.50.
Bestellingen met veel volume of grotere maten worden op een pallet bezorgd vanaf à €45,-. (minimumbestelbedrag voor palletlevering is €95) We nemen hierover altijd eerst contact bij je op voor overleg.
Vanaf €500,--worden bestellingen webshopbestellingen binnen Nederland gratis bezorgd, voor professionele afnemers zijn kosten hiervan op aanvraag.
 
de 0% btw regeling voor bedrijven of stichtingen uit het buitenland worden geaccepteerd bij minimum bestelbedragen vanaf €200,-


   
Zodra wij de bestelling ontvangen hebben, controleren we of alles voorradig is en berekenen we de verzendkosten. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de bestelling, met eventuele wijzigingen. Wanneer je hier mee akkoord gaat, kun je naar ‘betalen' gaan.
   
Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd. 

Planten die per post verstuurd worden hebben exact dezelfde prijs en kwaliteit als planten die van de kwekerij gehaald worden. We zetten de planten klem in de doos met bamboestokken om te voorkomen dat de planten knakken of breken.