Voedselbos

MENU


Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Maak je keuze en vul na het invoeren van je bestelling je gegevens in, en geef  aan of de plantenbestelling verstuurd mag worden of dat deze opgehaald worden. Bij voldoende voorraad wordt je bestelling gelijk verwerkt, bij een lage voorraad van een bepaald product gaan wij eerst controleren of de voorraad voldoende aanwezig is.  

Let op: de inhoud van je winkelwagen blijft ca 4 uur lang actief en komt daarna te vervallen.
Het is niet mogelijk om zelf een account aan te maken, er wordt een account gemaakt bij het plaatsen van je eerste bestelling.
Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd.

Opnieuw inloggen
Hieronder enkele tips als opnieuw inloggen niet lukt:
*Iedere van onze 3 webshops heeft een eigen account. Controleer op welke website je geregistreerd staat. Ben je nu op een andere website? Registreer je dan als nieuwe klant.
*Je inloggegevens worden pas gevraagd bij het afronden van je bestelling, dus niet gelijk inloggen.
*Kopieer bij het uitvoeren van een wachtwoord reset geen spaties mee, die worden ook als leesteken gezien!  

Verzenden of afhalen?
We bieden de mogelijkheid om plantenbestellingen te versturen. Het volume bepaalt of de planten in postpakketten worden verstuurd of op een pallet worden ingepakt. 
Het verpakken van planten is een tijdrovende klus, er wordt veel zorg besteed om de planten heelhuids en zonder schade op hun plek van bestemming te laten komen met als gevolg dat de  levertijden behoorlijk op kunnen lopen  in piekperiodes, soms wel tot 12-15 werkdagen.  

Daarom: Twijfel je of jij je bestelling wilt laten versturen of op wilt komen halen? Wij zijn blij met iedere bestelling die we niet hoeven in te pakken. Afhalen dus!Het afhalen van een bestelling heeft voor jou ook voordelen, zo kun je de kwekerij zien, ons ontmoeten en kan je met je vragen bij ons terecht!

 

We versturen planten met een minimumbestelbedrag van €60,- De verzendkosten voor éen pakket tot 23 kg binnen Nederland bedragen €14.50. Vanaf 1 maart 2023 voeren we een prijsstijging door en zijn de verzenkosten €14.50 per pakket
Bestellingen met veel volume of grotere maten worden op een pallet bezorgd vanaf à €49,-. (minimumbestelbedrag voor palletlevering is €95) We nemen hierover altijd eerst contact bij je op voor overleg.
Vanaf €650,--worden particuliere bestellingen webshopbestellingen binnen Nederland gratis bezorgd.
 
de 0% btw regeling voor bedrijven of stichtingen uit het buitenland worden geaccepteerd bij minimum bestelbedragen vanaf €200,-